Myt eller sanning?

6 myter om kundportaler

Tror du att kundportaler är något som bara är tillgängligt för de allra största företagen med en stor IT-budget? Eller att satsningen riskera att suboptimera din verksamhet och förminska interaktionen med dina kunder? I denna bloggartikel krossar jag några av myterna...

Utnyttja affärssystemet i hela koncernen

Företagsgrupper som ingår i samma koncern har en riktigt bra möjlighet att få samordningseffekter genom att nyttja ett gemensamt affärssystem. I Dynamics NAV finns en hel del funktioner som inte bara fördelar kostnader på flera företag utan även effektiviserar det dagliga arbetet för användarna i koncernen.


Säkra åtkomsten till affärssystemet

Nycklar för att säkra åtkomsten till affärssystemet

Affärssystemet innehåller ofta företagets mest känsliga information som alltid ska vara aktuell, korrekt och endast får vara åtkomlig för rätt personer.
Här är några tips som hjälper dig säkerställa åtkomsten till ditt företags affärssystem.

4 sätt att förenkla registreringsarbetet

Att minimera tiden för att registrera information är något som verkligen kan spara tid för dig som användare av affärssystemet. I Dynamics NAV finns många olika funktioner för att spara tiden det tar att registrera information, här följer tips på funktioner och information om hur du använder dessa.

Vill du spara upp till 20 MEUR? Vad innebär EU:s nya dataskyddsförordning GDPR för dig som jobbar inom B2B?

Vill du spara upp till 20 000 000 EUR?

EU´s nya dataskyddsförordning, GDPR, kommer att innebära helt nya förutsättningar för företag som på något sätt hanterar persondata. Då regelverket även innefattar bestämda nivåer för böter där straff kan utdömas med 4% av omsättningen eller maximalt 20 miljoner EUR , är det av yttersta vikt att alla företag försäkrar sig om de kan uppfylla reglerna och har de nödvändiga rutinerna på plats.

Källa: http://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/


Pages

Bloggens innehåll

Blogginläggen är skrivna av våra medarbetare och speglar inte nödvändigtvis Effekts åsikter.

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365 och Drupal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.