Släpp loss din intuition med marknadens bästa BI-lösningar

Tänk dig ett analysverktyg som är så intuitivt att vem som helst på ditt företag snabbt och enkelt kan skapa egna skräddarsydda rapporter och dynamiska dashboards som möjliggör analys av väldiga datamängder och ger nya, meningsfulla insikter. Qlik Sense är precis det verktyget — en revolutionerande självbetjäningsapplikation för "data discovery" och visualiseringar, utformat för att passa enstaka användare, grupper eller hela företag. Med Sense går det snabbt och enkelt att sätta ihop visualiseringar, utforska data på djupet, direkt upptäcka samband och studera nya möjligheter ur olika vinklar.
Qlik produkter förenklar business intelligence

En bra QlikView-lösning lyfter fram information och gör den användbar. Det är samma målsättning som Google haft med sin sökmotor – skillnaden är att QlikView tillgängliggör företagets information åt dess anställda. Nästa generation av Qliks teknik minskar barriären att komma igång för alla företag – stora som små.

Efter två års utveckling under namnet QlikView.Next släpper Qlik nästa generations datavisualiseringsverktyg – Qlik Sense.

Produkten använder fortfarande Qliks patenterade in-memory-teknik som möjliggör snabba analyser i stora datamängder. Detta innebär också att tidigare utvecklade QlikView-script går att återanvända. Den vana QlikView-användaren kommer att märka att användargränssnittet skiljer sig markant från tidigare produkt. Qlik Senses gränssnitt bygger helt på webbteknik i HTML5.

Se en demonstrationsvideo

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365 och Drupal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.