Dags att avtalsfakturera

Avtalsfakturering som tjänst spar på din tid!

Varför låta tidstjuvar sluka dyrbar tid?

Vi på Effekts tycker om smarta lösningar. En av våra mest uppskattade är avtalsfakturering som tjänst. Det är den perfekta lösningen för dig som söker en automatiserad och återkommande rutin för fakturering av olika avtal.

Avtalshantering används för att dokumentera de försäljningsavtal som tecknats avseende tidsbegränsade t ex service- och supportavtal, abonnemang/prenumerationer och andra tjänster som ni avser periodisera. Till avtal kopplas information om kund, startdatum, avtalsperiod, avtalsförlängning, uppsägningstider etc.

Till försäljningsavtal kan en eller flera periodiska fakturor definieras. Dessa innehåller information om perioder ska faktureras, när fakturor ska skickas i förhållande till den aktuella perioden. När periodiska fakturor är definierade förenklas arbetsinsatsen avsevärt genom att försäljningsfakturorna automatiskt genereras utifrån de mallar som definierats.

Att avtalen kan märkas upp med dimensioner gör även att du får möjlighet till detaljerad resultatuppföljning ända ner på kund och avtalsnivå.

Effekts avtalsfakturering är molnbaserad och helt integrerad med Microsoft Dynamics NAV men passar även er som söker komplement till befintlig affärssystemslösning.

Dela denna artikel

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Dynamics NAV) och Bizzjoiner kundportal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.