Detta är Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Power Plattform och kundportalen Bizzjoiner skapar vi moderna affärssystem som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.


Vilka vi är

Vi på Effekt är en affärssystemspartner med kontor i Stockholm, Umeå i Sverige, Warszawa i Polen och Colombo i Sri Lanka. Vårt mål är att skapa system som är bättre, mer innovativa, funktionella, lättanvända, användbara och underhållande än några som gjorts förut.

Men för oss handlar det inte om teknik eller källkod. Det som verkligen betyder något är ditt företags affär och verksamhet. Målet är alltid att öka intäkter eller sänka kostnader och att hjälpa er att lyfta fram er viktigaste tillgång, era kunder. Våra kunder finns i vitt skilda branscher. Allt från Finansbolag och tjänsteproducerande bolag till vårdcentraler och grossister. De erfarenheter vi dragit från våra uppdrag försöker vi alltid överföra till alla våra kunder.

I vårt dagliga arbete jobbar vi efter tre ledord; Tydlighet, Professionalism och Nytta. Allt vi gör, från erbjudande och offert till projekt och leverans ska vara enkelt och tydligt att följa. Vi ska vara professionella i vårt bemötande mot kunder och mot varandra och vi ska alltid, alltid sträva efter att leverera nytta i det vi gör till våra kunder.


Vår historiaVill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.